25. huhtikuuta 2011

DAY 3
Nää postaukset tulee pikkasen myöhässä, mutta pakko oli tulla hehkuttaa vielä vikoja päiviä. Löydettiin läheltä mökkiä iso, salaperäinen taikametsä, jota päätettiin lähteä tutkimaan. Pakattiin ruokaa, viltti, puhallettavia bubblesseja, kamera ja lähinna kaikkea mitä käteen osu mukaan. Lähettiin pyöräilemään kohti tuntematonta, ääretöntä ja sen yli! Helmi-koira juoksi kooko pitkän matkan perässä ja jahtaili metsän pikku olioita siinä samalla. Oltiin jo edellisenä päivänä Maijan, Julian ja Annin kanssa huomattu metsän läpi tiiraillessa ränsistyny, harmaa lato ja kuivuneella, ruskealla ruoholla peittynyt keijukaisniitty jolle rantauduimme. Helmi kaivo koko niityn täyteen kuoppia ja juoksenteli riemukkaasti sinne tänne ja me muut nautittiin auringosta ja räpsittiin fotoja. Vieressä soliseva puro, lato, niitty ja hiljaiset lintujen äänet oli kuin suoraan lasten satukirjasta. Jatkettiin pyöräilyjä, uitettiin Helmiä läheisessä järvessä, ajettiin pyörillä autoja pakoon, suunnistettiin maatilojen liepeillä ja laskettiin ainakin 120 km/h lopulta kotiin. 
Loppupäivän me grillailtiin lihaa, pidettiin lettukestit ulkona pimeydessä ja kuunneltiin yön ajattomia ääniä. 

MARTTA ja ohops tulipas paljon kuvia !

9 kommenttia:

 1. tosi kivoja kuvia ja ihana toi teksti :D bannerikin on oikein söpö c:

  VastaaPoista
 2. tost tekstist ja kuvist tuli vaan niiin ihana retkeily fiilis, pakko diggaa=)

  VastaaPoista
 3. Iso kiitos, tuli hyvä fiilis kun luki kommenttejanne :-)

  VastaaPoista
 4. ihanaa, tekee mieli jo takasin. ihanaa kertomista. ihanku jostain sadusta. tuntuu ettei toi olis totta vaikka itekki oli paikalla!

  VastaaPoista
 5. kiitos maijuska! jep, pitää joskus uusii vaik kesäl!! ahh kelaa missä luonnonhelmassa olis ku ois puiski lehtiii (: haluuntakaas!!

  VastaaPoista
 6. uuuu meitsi tykkää teiän bannerista! nami!
  ihania kuvia. niis on kiva meininki :-)

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm