19. huhtikuuta 2011

perhosten kansoittama maa


päätin tässä elisaa mukaillen tehdä itestäni kans tälläsen esittelyn. koska blogia pyörittää neljä henkilöä, tulee meiltä ihan erilaista materiaalia. ensinnäkin kirjotan hirmu paljon. enimmäkseen käsin ja mulla on tässä laskelmien mukaan täyttyny viimevuosien aikana about 18 päiväkirjaa ja nyt on meneillään yks musta kovakantinen 'inspiraatio-vihko', johon kirjottelen ajatuksiani ja unelmia. oon herkkä ja tosi eläinrakas ihminen, mutta osaan pitää hauskaakin... omalla tavallani! kaveritkaan ei aina ymmärrä mitä mä kerron. valokuvaan canon 450d'llä. rakastan aikasia kesä aamuja, kirjaston kirjojen tuoksua, perhosia ja maailman muksuinta koiraani helmiä! laulan, näyttelen, tanssin ja ratsastan nyt kaheksatta vuotta. kuvittelen omiani ja tykkään samoilla metsissä, ja jos mahdollista tykkään kirmata pelloilla!

uskontunnustukseni. 

Minä uskon myrskyn pelossa pois lentäviin perhosiin, lasikivin reunustettuun yrttitarhaan ja marmorilla verhoiltuun taivaankanteen.
Uskon ihmisiin joiden sisällä kuohuu tumma meri ja kukkii kuollut kukka.
Järvenpinnasta heijastuvaan peilikuvaan ja tummiin huuliin, jotka painetaan talven kylmettämään ikkunaan.
Minä uskon tuulen vireeseen, joka johdattaa kaukaisen soinnun toiselle mantereelle sekä ruosteiseen ongenkoukkuun, mikä upotetaan aarteiden kansoittamiin, synkkiin järviin.
Vaaleanpunaisiin, sielukkaisiin sateenkaariin, joiden päistä ei löydy rikkauksia etsijälle, vaan pieniä kyyneliä kuivattavaksi.
Myrsky saapuu ja perhoset lentävät pois.


MARTTA

3 kommenttia:

  1. Ihanaa että sä laitoit ton uskontunnustuksen tänne! Se on niin hyvä. Teijän blogi on muuten uskomattoman hyvä!

    VastaaPoista
  2. kirjotat niin kauniisti ja vaikutat ihanalta tyypiltä! toi uskontunnustus on IHANA, kumpa mäkin osaisin kirjottaa tolleen...

    VastaaPoista
  3. martta oot ihana :) toi on nii ihana toi uskontunnustus :)

    VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm