14. kesäkuuta 2011

hyvin viekas leiriViikko takaperin mä pakkasin kimpsut ja kampsut (mm. teltan ja aterimet), hyppäsin kaverin (anna) autoon ja ajettiin sillä Vihtiin maaseudulle. Kesä starttas perinteikkäästi käyntiin viestintäseuran kasvatuksen sairaan mahtavalla seittemän päivän leirillä. Tää saattaa kuullostaa joltai nobonörtteilyltä, mut sitä se ei todellakaan oo! Ihka aitoo live-radio-ohjelmaa netissä ja radiossa, tuoretta lehteä suoraan aamun pikkutunneilta, paellapannussa paistettuja lettuja, hellettä, salaperäisiä punaisia miehiä, sairainta menoa ja kaaos-yö jolloin kukaan ei nuku, ei sitten yhtä ainutta tuntia sekä editointi-skills videoita, jotka pelottaa joskus niin paljon että pienimmät juoksee karkuun. Leiri pidetään aina jossain päin suomea, jossain koulussa, minkä pihalle pystytetään teltta-alue. Kaiken kruunas Vihdin sairaan mageet maisemat, jonka ansiosta kuva matskusta tuli tosi siistii. Aina, kun multa kysytään, et miks mä lähen jo neljättä kertaa samalle leirille, on isoimpana tekijänä ihmiset. Ilman näitä, mun kesään ei kuuluis vatsalihastreeniä. Sairaita ne on, mut se siinä ehkä parasta onki. Mul tulee aina väistämättä kyynel, kun pitää jättää toiselle perheelle bussin ikkunasta hyvästit ja toivoo, että seuraavat 365 päivää menis kauheen nopee. Tää on liian addiktoivaa.
Jos kiinnostuitte ja haluutte kattoo lisää nii vierailkaa ihmeessa leirin kotisivuilla; www.viekas.fi. Ja tsekatkaa ihmeessä kans videoita (läheskään kaikkia ei ole vielä laitettu nettiin), joistai heitän seuraavan postauksen loppuun vielä mun henk.koht lempparin. Sitä odotellessa, lähen viettää nyt Julialle iltaa!

MARTTA

5 kommenttia:

 1. oot muikee! näit sun postauksii on ain nii kiva lukee:-)

  VastaaPoista
 2. Mä en jaksa odotttaa vuotta!!!

  VastaaPoista
 3. ano: haha kiitos ;) muikeeta!

  julia: no älllllä !! mä melkee itkin siin bussin ikkunas, ku näki et kaikki vaa vilkutti ja tajus et viel vuas jäljel seuraavaan, mut sit ku martin oli niin coolisti siin mun vieres nii en voinu alaka itkee :DD

  VastaaPoista
 4. noi kaks ekaa kuvaa on iha taju hienoi!

  VastaaPoista
 5. noora: kiitos toosi paljon, itekki tyykkään(:

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm