17. heinäkuuta 2011

herättäkää mut uuteen alkuun

  

huomenna mökille rentoilee melkeen viikoks seurana iskä, pari hihittelevää kymmenen vuotiasta ja koira. raahaan siis ison läjän kirjoja ja valtavan mankan mukaan (koska tästä talosta ei nähtävästi löydy yhtäkään ehjää ipodia ja surkeaan kännykkäänikään ei musaa saa) ja lähen riippukeinuun makoilemaan. eli ens viikonloppun musta taas kuuluu täällä blogin puolella.

ELISA

3 kommenttia:

 1. nää kuvat on täydellisiä ja tykkään eniten näist sun postauksista meinaan siis että kyl muidenki on ihania ja hienoja kuvia löytyy mut jotenki sun postaukset elisa on niin mageita! selasin vaa näit postauksii ja teki mieli ylistää jokaista postausta! ain odotan et sult tulis jotain sikasiistii matskuu mut postailet tosi harvoin... :l mut silti U P E E T A .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikset ikinä vastaa mun kommentteihin... tulee tosi turha fiilis ittelle ku et nää yhtää vaivaa et vastaisit :/

   Poista
  2. En ollu huomannu tätäkään kommenttii! Pahoittelen suuresti! Ihanaa että mäki oon jonkun lemppari kun kaikki yleensä ylistää noita muita tytsyjä (ja siis kyllähän niissä riittä ylistämisen aihetta vaikka kuinka paljon). Ihana komentti tuli tosi hyvä fiilis:) pirisit mun päivää julmetusti!!

   Poista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm