3. heinäkuuta 2011

leirrrielämää ja kurkkukeittoa


Vihdoinkin kotona. Täällä tuntuu niin hiljaselta, sen jälkeen kun on ensin viettäny viikon sairaansairaassa seurassa rautalammilla kenttäleirillä ja sen jälkeen lähteny suoraa päätä hankoon viettää regattaa. Leirillä lyöttäydyttiin Vilman, Empan, Ruutin, Iiriksen, Katsun, Idan ja Juulian kanssa melkeen jo heti ekoina päivinä yheks isoks porukaks. Näitten pervojen ihmisten kanssa sain sellasen varmuuden, ettei meiän espoon kaveriporukka oo ainoo likanen seurue! Ratsastin koko leirin ajan suomenhevos tamma Hildyllä, jolta ei vauhtia puuttunu. Se oli tosi yhteistyöhaluinen, ketterä ja kauheen sulonen (siltä löyty kans kivasti ponnua)! Leirin lopussa oli sitte epäviralliset kenttäkisat, joihin osallistuki iso liuta ulkopuolisia sekä sairaan hienoja ratsukoita. Mua jännitti ihan saakelisti, kun huomattiin että ilmoittautumislistalta löyty kovanluokan nimiä. Rataesteet ja maastoesteet suju julmetun hyvin, tosin maastoesteillä mentiin vähän liian nopeesti, mistä tuli sitte aikavirheitä. Kun sitte saatiin koko kisojen tulokset käsiin, mä yllätyin kauheesti ku huomasin killuvani tuloksissa toisena!

Nää päivät on ollu kesän ehdottomasti parasta aikaa. Julmetun hyvät säät, paras seura ja unettomat yöt on nyt koettu ja yritän rauhottuu nää viimeiset päivät ennen kun lähen taas kolmeks viikoks englannin bournemouthiin kielikurssille. Suoraan sanottuna jännittää ja kauhistuttaa miten mä tuun pärjäämään! Sitä mä en vieläkään ymmärrä, et miks me ellun kanssa lähettiin ekalla junalla 6:40 nukkumatta ollenkaan hangosta. Nyt kaduttaa, oisin halunnu jäädä, mut toisaalta mä tarviin nyt aikaa levätä. Selitys saattaa olla kesähuuma.


Älkää sit kysykö täst videost (minkä duunaili iiris)... Ainakaa biisistä, tai mistää muustkaa. Mulla ei oo sanoja selittämiseen.

MARTTA

3 kommenttia:

 1. http://www.youtube.com/user/07Leevi#p/u/6/-wRrZn-EX0g

  ........tästä se kaikki alkoi

  VastaaPoista
 2. heyhey oh my gosh you have an amazing blog and i like it really much!!! lots of love♥

  www.thebeadayse.blogspot.com

  http://www.bloglovin.com/de/blog/690588/ayse%27/ayse%27

  VastaaPoista
 3. ano: aivanaivan;)

  ayse: thank you very very very much :D

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm