29. syyskuuta 2011

mun päässä ei mitää muuta liiku kuin ilmaa

oon ollu täs pari päivää ihan omis maailmois, nähny kummallisii unii ja tänään aamulla niin hämmennyksissä edellisen yön unesta en päässy lähtee ees kouluun (mun tekosyyt koulusta pois jäämiselle alkaa olemaan jo aika säälittäviä). oon nukkunu koko päivän keräillen energiaa viikonlopun rientoihin. 
heitelkää jotain postaus ideoita kun itellä pää on vaa tyhjää täynnä?

ELISA

11 kommenttia:

 1. videopostauksia lisää, oon jääny koukkuun! ja sitte jotai vaatejuttujakans olis kiva :-)

  VastaaPoista
 2. laura:kiitti:)))))
  ano: joo haluisin ja teen jotai video postausta kunhan saisin tarpeeks materiaalia kasaan! ja millaista vaatejuttua niinkun:)

  VastaaPoista
 3. esittelyt teistä neljästä!

  VastaaPoista
 4. teiän tyyli analyysit tai sillai et otatte kaikkien tyylist kuvia ja laitatte tänne. kans videoit on mukavaa katella

  VastaaPoista
 5. okei, ensinnäkin alkaa ärsyttää kun ette saa mitään aikaiseksi. siis täällähän näitä postauksia ollaan pyydelty, mutta kappas, mitään ei tapahdu.

  VastaaPoista
 6. anot: juu noista huonepostaus ja esittely pyyntöi on nyt tulla täs parin viikon aikana parit eli tällä viikolla ois tarkotus ne duunata toivottavasti! ja sit toi tyyli analyysi varmaa onnistuu myös!

  only_girl: Siis näitä huone+esittely postauksia pyydeltiin tossa koe viikkoa edeltävänä viikkona jolloin noilla kolmella lukiolaisella tais olla vähän tärkeämpää lukea kokeisiin kun blogata. plus kun nää kaikki oli jonkin sortin yhteis postauksia (ainakin toivottiin ettätehdään yhdessä) niin vaikeuksia tuotti/tuottaa löytää sopiva aika kaikille.
  Toivottavasti kestät vielä tämän viikon loppuun koska suunniteltiin että tehdään nämä kolme postausta viikonloppuna Huom. ei vielä varmaa tietoa koska sannan ja julian kanssa ei tästä vielä ole keskusteltu.

  VastaaPoista
 7. hehee mä oon julia

  VastaaPoista
 8. hehee mä oon sanna hehee

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm