21. lokakuuta 2011

baby can't you see

Photobucket
Photobucket
Photobucket
no siis...bs viime perjantaina! ei bullshit vaa britney spears ha ha ha ja no siis tota noin siis joo ei toi musiikki muhun kyl uppoo mitenkää kummemmin mut olihan se nyt siis nähä SE britney spears ja kuulla toxicit, hit me baby one more timet ja muut ja kyllähän me nyt siel fridan kans tanssittiin!

tää perjantai meneeki sit vähän eri kaavalla, masennun himas, vedän ketjus suklaakeksei, makaan sohvalla tuijotan telkkarii, audrinaa jersey shoree beauty and the geekiä...ja kaikki muut vaa kreisibailaa japul...kuka saatana tähän maailmaan on keksiny migreenin??? manaan sen helvetin lieskoihin666wittu onneks mul on kaalii jääkaapis

julia

8 kommenttia:

 1. get crazy, get wild!!!

  VastaaPoista
 2. niin hyvä teksti! hajosin :D jotenki niin sua

  VastaaPoista
 3. hei haloo onks waloo eiks sillon ku on migreeni nii pää oo sen verran kipee ettei pysty kattoo telee

  VastaaPoista
 4. ON WALOO IHA VARPPIN ON! joo no tos vaihees olin ottanu jo muutamat kuussataset ja nukkunu koko päivän nii ei ollu enää yht paha eikä ollu muutakaa tekemist nii uhmasin migreeninvoimaa ja katoin vähä tositeeveetä:-)

  VastaaPoista
 5. teil on iha huippu blogi, ja vaikutatte kaikki iha mahtavilt tyypeilt!! nää teijän kuvatki on iha sairaa päheit..woaah.

  ps, liittyisin lukijaks jos löytäisin jostain sen "liity lukijaksi" -nappulan o.O oonksmä sokee vai kuseeks tää tai jotain? ahah nyt hävettää

  VastaaPoista
 6. eikä voi vitsit pakko myöntää et tunne on erittäin molemminpuolinen ja heti ku sun blogis löyty bloggerin syövereistä nii liityttiin lukijaks! nyt kyl tuli niiin hyvä mieli oivoivoi:-)
  hmm oon nii surkee tän blogitouhuilun kaa nii emmäkää sitä nappulaa löydä...onks se toi joka on tuol iiiihan alhaal??? noo whateva mut superii jos tykkäät!jees!

  ps mun on pakko tehä pieni paljastus...tulin eilen anonyymin hehkuttaa sun tyylii ja sua sun formspringiin...hehe..oon aikamoinen nolis

  VastaaPoista
 7. heeei awesome! :_) joo taitaa se se olla, mäkää en oo mestari näis blogithingyis mut tjaa : D

  busted! tosi nolis, ahah en nyt sanois! kiitti kuitenki vielä.. meen heti tykittää teijän formii!! joujou

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm