19. lokakuuta 2011

TIEDOTUUUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joo, eli sitten tälläistä pienenpientä pieniluontoista tiedotusta. tänne blogin puolelle on eksyny jo uskomattomat 86 lukijaa! ollaan koko tän puolen vuoden ajan mietitty, kun ollaan pidetty tätä blogia pystyssä, et miten jotkut on kiinnostunu just meiän elämästä ja meiän juttujen lukemisista. ollaan saatu mukavasti palautetta sekä rakentavaa kritiikkii, meiän lukijat on kyllä yksii parhaimpia otuksia, miu! ja sitten jatkuu legendaarisella viideolla;) gotta love itjossain vaiheessa, tai ainakin toivottavasti toi sadan lukijan raja räjähtää rikki, niin ajateltiin sitten sen kunniaks väsää jotain aivan uskomattoman upeeta postausta/postauksia. ollaan jo kaavailtu jotain maseita ylläreitä, mut haluttais myös ammentaa teiän inspiroivia ajatusmaailmoita, joten pistäkää tulee haastavia tai vähemmän haastavia postausideoita, niin me toteutetaan ne sitte ku 100 lukijan raja pamahtaa! siis niiQ blogibileeeth!!!11!1!

martta sanna elisa julia

8 kommenttia:

 1. Tää on niii kiva blogi!!!

  VastaaPoista
 2. tehkää postaus teidän päivist et mitä teette ku heräätte, esim miten laitatte hiukset, millä meikkaatte, vaatteet, huone, koulu, kaverit, (jos perjantai/lauantai tai no miksei viikolki :D) bileet!!

  VastaaPoista
 3. Päivä teidän kanssa -postaus olis aika nice :---) Ps. Ootte söpöjä!

  VastaaPoista
 4. tehkää nyt kuitenki myös ne teiän lupaamat tyyli-, huone-, esittelypostaukset, ok?

  VastaaPoista
 5. kyllä tehdään ne postaukset mitkä ollaan luvattu, täs on vaan ollu kaikkee. anteeksi että on kestänyt, harmittavaa:(

  VastaaPoista
 6. voisitteko tehä postauksen/postaukset siitä että mihin te uskotte, tai että siis niinku teidän elämänfilosofiasta tai sillee jos tajuutte? toi on kyllä aika hankala, mutta olis kiva kuulla vähän ns "syvällisempää" näkökulmaa elämään teijän kannalta=)

  VastaaPoista
 7. JOOO! VARSINKIN KUN MUL EI OO NYT KAMERAA NIIN HALUAN KERTOA JOTAIN KYLLÄ TERVEISIN ELISA hihii kelasin et tekisinki jotai tälläst

  VastaaPoista
 8. Ano: tost elämänfilosofiasta saattais tulla aika pitkä pätkä jos kaikkee mihin uskon ja miten toimin elämässä henkisesti ja sillee syvällisemmist asioista saattais tulla mun kohdalla ainakin aika pitkä etä mitä tälläsii syvällisempii asioita haluisit tietää? t.elisa

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm