12. marraskuuta 2011

ESITTELYÄ PRKLE

MISTÄ ON NUORI VERI TEHTY? 

meilt on nyt jo jonkin aikaa pyydetty kunnon esittelyjä, niin kirjotettiin toisistamme tälläset sepustukset ja kans ehk sen takia, kun lukijoita on tullu niin paljon lisää!

JULIA on kun vuodenajat, täynnä valoa ja varjoja. Juuli ei pelkää sanoa mitä päässä liikkuu ja ilmaisee tunteensa vahvasti. Julia tykkää käpertyä peiton sisään sohvalle ja katsoa huonoja tv-sarjoja, mutta illan tullen alta kuoriutuu oikea villikissa(niinkuin yllä ala-oikeassa kuvassa näkyy)! Julian lempipuuhiin kuuluu hillitön nuoleskelu, sellainen pieni kielennypykän kostuttaminen vaikka toisen poskella. Lotr ja HP ovat lähellä Julian sydäntä, jonka voimme myös todeta pimeinä kuuttomina öinä, honkkismetsän tuntumilla viettämässä uskomattomimpia larppaushetkiä. Julian vierellä on aina turvallinen olla ja tietää, että se puolustaa sua aina loppuun asti. Tältä typykältä riittää lempeä jokaiselle.
ELISA on villi ja vapaa! Ellu ottaa kaiken irti nuoruudesta, eikä jättäis iltamenoja väliin mistään hinnasta. Elisa nauraa paljon ja sen hymy on maailman ihanin, suuri ja leveä niin että silmät menee viiruiksi. Kun Elukka nauraa, ei voi itse olla nauramatta. Se vaan levittää iloa ja hymyä ympärilleen. Ellu on sarkastinen paskanmuikea typykkä, ihana, vaan ihana ja niin super upea. Sen kanssa voi tehä ihan mitä vaan, jutella kaikesta ja elää. Sen mieleen haluaisin sukeltaa ja nähä mitä kiemuroita ja aikeita siel liikkuu. Ellu on cool tyyppi, joka tykkää lumesta, lautailusta, festareista ja rellestämisestä. Ellulle ystävät ovat tärkeitä, eikä se päästä niistä irti helpolla. Jos oot Ellun ystävä, niin tuut myös olemaan elämäs loppuun asti.

SANNA on elämäniloinen pikku tonttu, hobitti suoraan Konnusta. Tylypahkan kirje on vaan hukkunut matkalla, muuten Sanna ois yks meidän aikamme suurimmista noidista! Sannan käteen voi aina tarttua, ja se lohduttaa ja löytää aina oikeet sanat, sen kanssa vois vaan nukahtaa ikuiseen uneen, mut kaikki olis silti hyvin. Se on maailman suloisin olento, halittava ja hupsu. Sen seurassa aurinko paistaa aina, ja sillon tällön melkeen ei koskaan, se saattaa ärähtää mut vaan raukkaudesta tai sen takii et me syödään sen ruoat. Sannan luona on aina kesä, syksy, talvi ja kevät, mitä ikinä vaan kaipaa. Sannan asuttama demonitalo tarjoaa jännittäviä hetkiä kaikille niille jotka tahtovat jotakin erikoista elämäänsä. Kuvaaminen, editointi ja elämöinti ovat sannan intohimoja.
MARTTA tykkää viettää päivänsä lempihetket vessassa ja kakka vilahtaa Martan lauseissa usein (mikä ihmisiä vaivaa tää ei oo tottaHUIJAUSTA). Mara pitää kiinni lapsuudestaan, eikä haluaisi päästää irti. Se toivoo aina vaan, että Peter Pan hakis sen mikä-mikä-maahan merenneitojen ja inkkareiden leikkeihin. Martta elää hetkessä, samoilee metsissä Helmin kanssa, ottaa kuvia taikahetkistä ja on ku pikku keijukainen. Martan sielu on kauneimpia mitä me tiedetään, pehmonen lämmin ja pörröinen. Jos harmittaa, on sateinen päivä ja kaipaa vaan jotain joka tois hymyn taas huulille, Martta on se jonka luokse mennään. Se keittää sulle taika kaakaoo, lisää kermavaahto kiemuran, heittää pari vaahtokarkkia ja kinuskia päälle. Lanimaisteri ja club penguinin true master!

9 kommenttia:

 1. ootte hullun ihania. hitto tulee mielee oma kaveriporukka ku meitä pidetään luultavasti sairaina (ei sillä että olisitte sairaita mut no... kyl ymmärrätte) mut ihana tietää ettei olla yksin täs maailmas :---)
  puspuspusiiiiii

  VastaaPoista
 2. hei ihana esittely ja ihana blogi! ootte hauskoja :)

  VastaaPoista
 3. voi vitsi ootte nii ihanii

  VastaaPoista
 4. te puhutte toisistanne ihan tajuttoman kauniisti (:

  VastaaPoista
 5. tää on yks ihanimmist postauksist!! i miss u so muh! oikeesti kirjotitte niin ihanasti ja osuvasti toisistanne hihihih <3 t.anni

  VastaaPoista
 6. TÄÄ POSTAUS ON JUMANKAUTA LOISTAVA, tytöt ootte yksii mun leppareit, hihi jee !!1

  VastaaPoista
 7. henni: joo ei huolen häivää, varmaan tai ainakin toivottavasti kaikissa elää jonkinsortin sairas ihminen :D kiitos!

  senja: åjdo! kiitos :)

  ano: kuin myös!!<3

  ano2: hehehe ehkä vähän liianki kauniisti XD noei nää on ihanimpii!

  anni: sun pitää anni tervehtyy et voidaan lähtee rellestää ja kirmaa ympäri hoodzei! soittele! <3 :) kiitti

  nataliaa: äwäwäwäwä ihan sikke kiva kuulla<3

  VastaaPoista
 8. sannan intohimoista puuttui käpyjen nakerrus.

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm