12. marraskuuta 2011

hitsinvitsin hittolainen

arvatkaa mitä mä teen just nyt?
kuolemaa maailman pehmeimmän peiton alla, kuumavesipullo kainalos ja joka paikka kipeenä. onnenpotkuja telkkarista ja mun otsa on kuumempi ku...no joku...uuni! säälikää sairasta...
julia

4 kommenttia:

 1. onks toi sun lempisarja vai onko toi elokuva sis toi kyseinen juttu tossa televisiossa? minkä tuumanen teiän telkkari on, muute onks se musta vai tummansininen, ku meil taitaa ehk olla sama jos toi on musta! ootteko maksanu tv-lupa maksun? tykkäätkö yleensä kattoo elokuvia tekstityksillä vai ilman? minkä maalainen ohjelma on muuten kyseessä? onks noi sonyn kaiuttimet, taitaa muuten olla samat kun meillä. hei muuten sulla onki noi tekstit ennen kuvaa eikä toiste päin, kun yleensä ne on taasen toistepäin, pieniä yksityiskohtia vai mitä? paljon kuumet sul on, ku mul varmaa kans nousee koht kuume:PP tää on ihan pöljää, paljonks kuumet sulla muuten on? mun ainakin 6 kaverii on kuumees nyt. hei muuten jos kaipaat jotain tekemistä niin pelaa plant vs zombies iphonella, ku eikö sulla muuten ollutkin aiphone?8)) vai onks tää kuva otettu järkkärillä? ei varmaankaanX) ois muuten ollu kiva tässä tekstissä jos et olis paljastanu mitä teet(kun siis kysyt tossa ekassa lauseessa että mitä teet), kun olisi kiva jos olisit pitänyt jonkun pienen kilpailu tyylisen postauksen että 'arvaa mitä teen tällä hetkellä' ja siitä olis voinu voittaa jonkun palkinnon 8D ei sen ois tarttennu olla mitää hienoo mut joku kirje tai iimeili tai joku nimmari! kiva teksti!

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=598IdFlOXcQ

  piristää päivän ku päivän

  VastaaPoista
 3. laura^^ taitaa olla vähän tillintallin...

  VastaaPoista
 4. laura^^: voivitsiit nyt on pitkä kommentti:-D siis toi on elokuva jos on will smith ja sen poika jaden, en tiiä montako tuumaa telsus on pahoittelen, ja ihan normi musta on:), ollaan maksettu tv-lupa(vai ollaanko, siinäpä vasta pulma), tykkään kattoo enkun kielisil teksteil nii hahmottaa jotenki helpommin,toi leffa on amerikkalainen,on sonyn kaiuttimet, ja juuu tein ton postauksen kännykäl nii se heittää noi tekstit toho alkuun, pieniä yksityiskohtia kylläkyllä:-D, tollon mul oli kuumetta joku 38.5 ja täl hetkel 39, voi eiii kuume ei oo kiva:(, joo on iphone ja pitäis vissii lataa toi peli ku kuulostaa sen verran jänskält!, munki tooosi monel kaveril on kuumet nytte...yks oli jopa sairaalas sen takii, kuva otettu iphonel, hahahheheheh tuskin kukaa mun nimmaria tai mitää sähköpostiakaan haluis:D nyt kyllä naurattaa, mut juu ihabn kiva ajatus!:)

  markus: ONKO OLEMASSSA SULOSEMPAA??? EI:') katoin ton vast nyt ku pääsin pitkäst aikaa koneelle ja oivoivoi haluun tollaset kisut!

  ano: tillintallin tullantilluntuullatiiillaaa!

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm