26. elokuuta 2012

midnight city

nightlife.jpg
voi jospa tekin pääsisitte tänne mun kanssa, taisteltas yhessä vastaan mun sängyn pelottavaa kattia, tähyiltäis yhdessä palaneen kirkon tornijäännöstä, kun se pilviä hipoen on ihan yksin. kasteltais ittemme sateessa, juostais läpi takapihan metsän ja perhoskadut. silitettäs jokaikinen poni karvakarvalta ja annettais lampaille porkkanoita, lehmille omenoita. hymyiltäis vieraille koska maassa maan tavalla. tanssittas ittemme näännyksiin ja sitte palattais läpi kolmikerrosten talojen läpi kotiin. laitettais leivän päälle suklaahippuja ja mukeihin kaadettais kellokolmen teetä vaikka ilta oliskin jo pitkällä. ei tää oo koti-ikävää, tää on sitä ku pimeä laskeutuu mutta silti on valoisaa.
MARTTA

9 kommenttia:

 1. :---)) piä hauskaa! oli ihan pakko alkaa lukea teijän blogia, koska oon ite lähössä juurikin sinne hollantiin vaihtoon vuojen päästä ja huisi! (hihiiii millä järjestöllä lähit?) toivotan sulle valtavasti iloa ja jännitystä ja hymyä! :---)))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TEET SIT IHA JÄRKYTTÄVÄN HYVÄN PÄÄTÖKSEN!!!! oon ollu vast hmmm... kait 2 viikkoo ja oon pitäny iha huisin hauskaa, joka päivä oppii ja kokee ja testaa (ja bilettää!!!haha) kaikkee uutta ja ihmiset <3 mmmm!!!
   YFU, ei mitää valittamista:) kiitos kiitos kovasti!

   Poista
  2. hienua! keep it on! :---))))) (itelläki YFU)

   Poista
 2. hitsinvitsit haluun sinne!!!!!!! postitsen itseni sinne ja tuon paljon ruisleipää ja salmiakkii okokok?

  VastaaPoista
 3. teillä on niin mielettömän ihanaa teksitä <3

  VastaaPoista
 4. ♥ ihanaa tekstiä, tulee ite tässä vihreäksi kateudesta ):

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm