27. joulukuuta 2012

missä kuljimme kerran

tänäänihanaa teetälentokoneessaaa teetänoboillee teetäääää teetäavokaaanannnaaa teetämarankanssa teetäsikanaaa3 tänääonhyväpäivä tännääää teetäcaqsimirii
nää ei liity jouluun, nää on vaan mun muistoja iphotosta. jokainen kuva tuo  mulle mieleen onnellisen muiston mielen syövereistä. talvella on hyvä välillä matkustaa takas kaikkiin iloisiin hetkiin, kun tuntuu että pimeys yrittää vallottaa mielen joka suunnasta.
tänä vuonna sain taas monia ihania muistoja. joulu oli rauhallisempi ku pitkiin aikoihin, kuusi tuoksu ihan vanhoille ajoille enkä tänä vuonna käyny sitä synkkää lahjahelvettiä läpi. päätettiin et ollaan vaan, kaikki yhdessä eikä stressata niinkin turhasta asiasta kun lahjojen ostosta. silti mulle oli kuusen alla niin kauniisti paketoituja, kiiltäviin papereihin käärittyjä lahjoja etten ees uskonu sitä todeks. taisin parit kimaltavat kyyneleetki tirauttaa, sain vaan niin järkyttävän mielettömiä lahjoja kaikilta ja etenki oma sisko onnistu yllättämään mut. täytyy vaan sanoa, että rakastan teitä niin paljon ja sua claudia ihan kuuhun asti ja takasin.

julia

6 kommenttia:

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm