25. maaliskuuta 2013

Mitä nyt tapahtuu?

emmä vaa tiiä????
emmäkää mut
mut mut
suunnitelma on se
et tähä kirjotetaa mitä nyt tapahtuu.

Monet asiat on hämärän peitossa, usko maailmaan on kadonnu, eikä mikään näytä selvältä tai tunnu oikeelta. Yks juttu tällä hetkellä on kuitenkin varmaa. Vaikka mikään ei tule olemaan koskaan samoin kuin ennen, me päätetään jatkaa. Tuntuu, että Elisa ois myös sitä toivonu.

Tottakai tuntuu kummalliselta, oudolta ja tyhjältä ja kaikelta jatkaa ilman Elisaa. Tottakai. Mutta me yritetään. Tuntuu myös kummalliselta, oudolta ja tyhjältä ja kaikelta jatkaa normaalisti postaamista. Se ottaa aikansa. Tottakai.  

Koska kaikki muuttu, kävi niin myös ulkoasulle. Okei huono vertauskuva. Olis enemmän ku sikke kivaa tietää, että mitä te tuumaatte tästä uudesta hyvin hyvin urbaanista sähellyksestä, joka onnistuttiin luomaan hektisten elämiemme lomassa.

Halutaan kans kiittää ihan älyttömästi niitä, jotka luki meidän kirjottaman postauksen Elisasta ja jotka vielä kaiken kukkuraks kirjotti kommenttia. Ollaan koko sydämistämme kiitollisia, teidän kommentit merkitsee meille tosi paljon.

666 LUKIJAA, kiitos ja kumarrus

MARTTA SANNA JULIA

32 kommenttia:

 1. Ymmärrän jos ette halua vastata, mut mihin Elisa kuoli? Paljon voimia teille kaikille ja ihanaa että jatkatte postaamista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ollaan päätetty yhteisesti, että halutaan suojata Elisan ja Elisan perheen yksityisyyttä, emmekä täten vastaa kyseiseen kysymykseen.

   Poista
 2. tykkäään paljon täst uudest ulkoasusta! :)

  VastaaPoista
 3. tää uus ulkoasu on übersiisti!! tyksin kovasti!! :----)

  VastaaPoista
 4. se teijän viimepostaus oli älyttömän hieno. te kirjotatte niin kauniisti et mulla tuli kyyneliä. kiitos siitä. ootte kaikki ihania. myös elisa on. ei vaan ollut vaan myös on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauheesti:) Mullekkin tulee aina väkisinkin kun lukee koko postauksen läpi, ei oo yhtäkään päivää ilman että ajattelisin Elisaa. Sinä olet myös hirmuisen ihana!

   Poista
 5. OOOJEEE OLIN TEIJÄN 666 LUKIJA!! :D ja hei voimia teille viime postaus oli ihana<3

  VastaaPoista
 6. Upee tää uus ulkoasu !:3
  Jaksamisia teille <3 Ja arvostan, että jaksatte tänne viel kirjotella kaiken jälkeen. Ootte ihania !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota että tykkäät, tällä hetkellä tuntuu hyvältä jatkaa ja kirjottaa asioista, mitkä on tärkeitä itelleen. Postaamisesta saa jotenki aina kauheesti voimaa ja se onki reitti mitä kautta pääsee helpoiten itseään ilmaisemaan, joten on jotenki vapauttavaa jatkaa! Kiitos!

   Poista
 7. Tää ulkoasu on yli siisti!:-) ja paljon voimia teille!

  VastaaPoista
 8. voimia.. :( ja Elisa varmasti lukee teidän joka postauksen taivaasta. itse menetin helmikuussa pikkuserkkuni :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans ite siitä sataprosenttisen varma, siellä pilven päällä se ellu meitä kattelee. Voimahaleja kuka siellä ikinä onkaan! <3

   Poista
 9. "the journey doesn't end here. Death is just another path... One that we all must take. The grey rain curtain of this world rolls back, and all turns to silver glass. And then you see it."
  Pysykää kauniina tytöt! Sisältä ja ulkoa.

  VastaaPoista
 10. Hihii te ootte ihania ja oon ilonen et jatkatte:) Ääh voisin kirjottaa niin pitkän kommentin, siitä, kuinka mä ihailen sitä miten vahvoja ootte ja miten osaatte hoitaa tän tilanteen niin hyvin, mut en kuitenkaan nyt ala sen enempää filosofoimaan. Haluun vaan lähettää teille paljon voimia ja jaksamista tän kaiken hulluuden keskellä<3 odotan innolla uusia postauksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Laura! ♥ Ja ymmärrän mitä meinaat, on niin paljon asioita mitä haluais sanoa, mutta joko ei sanat riitä, tai sitten ei vaan löydä niitä oikeita.

   Poista
 11. uus ulkoasu on mahottoman siisti! ja voimia, jaksamista ja iloisia päiviä teille :))

  VastaaPoista
 12. En osaa sanoo muutaku et jatkakaa. Ja et voimia. Ja et ulkoasu on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittti. Kiitti niiku näin paljon. KIitti siis oikeesti kiitti. Pisteiden kera kiitti. Kiitti! Höhö

   Poista
 13. ku luin ton edellisen postauksen ni krokotiilin kyyneleet vaan valu. linkkasin kamuillekkin tekstin ja kuvia tuli jossa kyyneleet valu kaikilta.kirjotatte aivan älyttömän hienosti. postaus Elisasta oli niiii koskettava ja sen tuns et jokaikine sana tuli iha suoraa sydämestä. itku tulee taas. ei voi muuta sanoo ku jatkakaa samaa mallii ja voimia iha älyttömästi. teillä on ihana ja kaunis enkeli taivaassa suojelemassa teitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAAA Krokotiilin kyyneleet on tullu mullekkin hirmu tutuiksi viime kuukauisien aikana, mut ihnuu et muistutit tosta sanasta! Ja totta vaikka tässä itsekkin sanon, jotenki tuntu et saatiin sanojen taakse paljon totisia ja rakkautta huokuvia tarinoita ja merkityksiä. ♥ Ja kiitos!

   Poista
 14. ei kannata tehä tälläsii koska tiiätte itekki et kaikki haluu tietää sen kuolinsyyn, et teilt varmaa lähtee iha kivasti lukijoita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi on puolin ja toisin hyvin irrelevantti ja olen hyvin pahoillani, etten nyt ihan hiffaa mitä meinaat. Mutta sen mitä voin ainaki ite sanoa, että ei tälläsissä asioissa luultavasti ketään kiinnosta että minne suuntaan se lukijamäärä lähtee seilaamaan?? Ja miksei tälläsiä (tarkoitat luultavasti postauksia) kannattais tehä, halutaan kertoa meidän lukijoille minne me kadottiin, miks me tultiin takas ja mitä kaikkien asioiden taustalla on. Haluttiin kertoa pala Elisan tarinaa maailmalle, se on vähintä mitä me voidaan tehdä. Ja ei, kysymys ei kuulu miten kaikki tapahtui, vaan miksi. Ja valitettavasti, siihen emme vastausta kykene antamaan.

   Mutta kiitos kuitenkin kommentistasi, se sai ajattelemaan paljon asioita.

   Poista
 15. Luin äskeisen postauksen hiljaa hämärässä huoneessani ja se oli mulle hartaus. Itkin, ja itken kun vaan mietinkin, vaikka en teitä tunne. Suru kuitenkin yhdistää, niin kui ilo ja rakkauskin. kirjoititte sanoinkuvaamattoman upeesti ja kirjoitatte edelleen. Äly paljon voimia kaikille ja myös ihan äly upee uusi ulkoasu! Te ootte upeita.

  VastaaPoista
 16. tekikö elisa itsarin vai miten se yhtäkkii vooi kuolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tehnyt. Ollaan päätetty yhteisesti, että suojellaan Elisan, ja Elisan perheen yksityisyyttä, emmekä täten vastaa kyseiseen kysymykseen.

   Poista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm