29. huhtikuuta 2013

Ritarillinen onnittelukirje

JULIA TÄYTTI LAUANTAINA KAHDEKSANTOISTA VUOTTA!!!!!!!!!!!!! Vittujee!!!!! PALUUTA EI OLE!!!!!! Mutta hyviä huomisia tulossa enemmän kuin laki sallii koska nyt se sallii sulta jo niin hitosti asioita, hahaa! Voi tätä ilon päivää ja koko kylän riemunpyrähdyksiä!
ready Koska paikalle pirskeisiin en päässyt (martta) halusin silti osallistua täysikasvuisen lapsemme onnenpäivän juhlistamiseen ja taiteilin sen vuoksi yllä näkyvän ripustettavan taideteoksen, josta voitte havainnollistaa vuosisadan palvotuimman ryhmän Sormuksen ritarit ja vielä oikein juhlamekot päällä! Ja julia tietysti kruunu päässään merkkipäivän kunniaksi. Pelottomina emme myöskään piiloudu kaikki näkevältä sauronin silmältä vaan karkeloimme ylväästä skotlannin utuisilla niityillä.

Tarunhohtoista syntymäpäivää toivottavat Skotlannin nummien leidit ja loordit aka Sormuksen ritarit. 

9 kommenttia:

 1. hurjasti onnee julia! rellestä kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Julia pitänyt huolen tuosta rellestämisestä, kun se on tollanen retupetteri ja aikamoinen rellestäjä! Julia kiittää onnitteluista ja kumartaa syvään!

   Poista
 2. Mikä teitä vaivaa XD Teil on kyl asennetta pistää tälläistä materiaalia teidän blogiinne haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän täs oo mitää 'asennetta' :D ?

   Poista
  2. Kyl meil on vähä boolssei joo pistää vähä erilaist matskuu, ku ei ain oteta tätä blogiakaan ihan tosissaan ja rennolla otteella tehdään. Joskus tulee vähä pelleiltyy enemmän ja joskus taas vähemmän, - fiiliksen mukaan! En usko et kaikki bloggaajat ois valmiina julkaisemaan tätä materiaalia, joten voihan sitä sanoa, että meiltä jonkunlaista asennetta löytyy. Jokainen taaplaa tavallaan haha

   Poista
 3. vähän hieno kuvaaaa:DD

  VastaaPoista
 4. hyvää synttäriä ja on kyllä mahtava kuva! sannan mekko on kaunein

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kiitos kovasti! sanna sai kyllä tänä vuonna pukea ylleen oikean muotiluomuksen suoraan pariisin rannoilta ja on vielä hiuksensakkin leikannut aivan tätä juhlaa varten. sanna oli ensin asennoitunut hieman negatiivisesti puvun laskostumiseen, mutta kun päästiin tanssahtelemaan tanssilattialle, oli yks kaks kaikki marinat häipyneet tipotiehensä!

   XD joo tuli taas tarinoituu liikaa... hittovie

   Poista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm