30. elokuuta 2013

SIISTI JUTTU

''Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien uusi juhlapäivä. Vuoden siistein festivaali muuttaa kaupungit ja naapurustot isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt.''

Olethan tulossa Siivouspäivään? 

Minä ja boheemin tyylikäs ystäväni Krista osallistutaan huomenna lauantaina Helsingin siivouspäivään pystyttämällä oma pikku kirppiskulmauksemme Karhupuistoon fleminginkadulle! Meidän pöytä/piste aukeaa jo ysiltä ja hengaillaan siellä ainakin kolmeen saakka iltapäivällä.

KRIBEMARA
Yllä olevissa kuvissa näätte kaks perin ilmeikästi gimulii; Krista ja Martta.
Me ei oikeesti näytetä yhtä pelottavilta kuin kuvat antavat ymmärtää,
mutta jos ette usko nii tulkaa ite tsekkaamaan!

Mulla oli käynnissä koko kesäloman sellanen pikku projekti muuton yhteydessä, jossa keräsin hyvän läjän vaatteita, sisutuselementtejä, asusteita ja ylipäätään kaikkea muuta kirpparille joutavaa tavaraa siinä toivossa että jotain kiinnostaisi ostaa ne pois! Kimpsut ja kampsut lähtee lähes poikkeuksetta pilkkahintaan ja varat käytetään kuulkaas aika hyvään tarkoitukseen. Me ollaan nimittäin Kristan ja parin muun kanssa lähössä syyslomalla pienelle kultturelliselle virkistyslomalle Barceloonaan eikä pari pennosta meidän opiskelija budjettiin tekis yhtään pahaa.

Jos teillä heräs yhtään kiinnostus tätä kirppisten täyteistä päivää kohtaan, niin tulkaahan ehdottomasti käymään tai tsekatkaa edes kyseisen tapahtuman facebook-sivut. Ja jos innostuitte niin hirmusti, että tekis mieli lähteä itekkin myymään, niin sehän olis enemmän kuin suotavaa. Appstorestaki löytyy kätsy appi kyseiselle päivälle, helpottuu ainakin kirppispisteille suunnistaminen. 

Siispä, tervetuloa tekemään sydäntä lämmittäviä löytöjä 
Kriben & Maran kirpparimaailmaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm