20. syyskuuta 2013

Joku sanoi että sä olet vielä tulossa takaisin

IMG_0160 Joku sanoi että sä olet vielä tulossa takaisin. Tuntuu vain, että olet pitkällä matkalla ja saapumassa ennen kuin ilta ehtii muuttua yöksi.

Joskus öisin mua itkettää niin paljon, etten saa henkeä. Että luulee ettei kyyneleet lopu ikinä, että kuivuu kohta kokonaan. Joskus ikävä on niin suuri, että pelottaa sulkea silmät.

Joku sanoi, että haluaa muistaa susta kaikista kauneimmat asiat. Miten sä teit ja hymyilit. Että pitäis yrittää muistaa kaikkea hyvällä ja hymyllä ja lämmöllä, yrittää siirtää kaikki pahuus pois. Eikä sais heittää yhtäkään mahdollisuutta hukkaan, koska meillä on unelmat ja suunnitelmat. Ja niin oli sullakin. Niistä heijastu elämä. Meidän pitäis yrittää antaa sun katsoa ja nähdä. Olla vieläkin rakastuneita onnesta. Sillä mä tiedän, että sä katselet meitä joka päivä ja joka ikinen yö.

martta

5 kommenttia:

 1. Voi Martta <3 :( Taisit just kuvailla munkin tunteet ihan nappiin

  VastaaPoista
 2. voi mara sait mut itkään :') kaunis teksti ja hieno kuva, tuli kova ikävä meijän ellua.

  VastaaPoista
 3. :( on ihan kamala ikävä. vieläki kelaan et ellu on vaa kidnapattu tai ottanu hatkat ja yks aamu se tulee mua aamulla vastaan ja kertoo et kaikki tää oli vaa kauhee väärinkäsitys ja nyt kaikki on taas hyvin ja elämä jatkuu

  VastaaPoista
 4. me juteltiin noista asioista, kun kateltiin kesällä sitä maailman suurinta kuuta ja halattiin. muistatko? mä kerroin sulle jotain noista kullanhippusista. se oli kaunista <3

  VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm