16. tammikuuta 2014

PROJECT BARCELONA

mun ja kuningatar kribulin lukion mediadiplomityö julkaistiin vihdoin ja viimein! se sai ensi-iltansa pohjoistapiolan auditoriossa ja päätin rikkoa pitkän blogihiljaisuuden tällä taiteellisen psykedeelisellä pläjäyksellä! mahtava aika barcassa tuotti meille yli kahden tunnin videomateriaalin, josta sitten editoitiin monen mutkan kautta traileri tyylinen pikkuvideo. toivon todellakin, että videon katsominen tuottaa teille samat fiilikset, minkä noi parhaat seittemän päivää barcelonassa meille soi. enjoy!ja sitten ihan toisiin juttuihin. toivottavasti ette ehtiny huolestua, että missä me ollaan lorvittu. aika on ollu sen verran kortilla lähinnä koulun, kahden mediadiplomityön (joista toinen on nyt onneksi poissa päiväjärjestyksestä) ja ylioppilaskirjotusten kanssa, että jostain oli pakko vähentää, - ja tällä kertaa me kavennettiin bloggaamisesta. me iloitaan tällä hetkellä vihdoin ja viimein saapuneesta talvesta ja suunnitellaan jo silti vauhdilla ensi kesää! meillä on blogin puolella tulossa kiireittemmekin lomassa uskomattomia juttuja, joten pysykääs kuulolla.

rakkautta,
martta & yb'n muijat

2 kommenttia:

  1. oih mikä video! onnittelut siitä että se vaikutti miellyttäviin tunteisiini :---) enkä varmasti oo ainut! taidokkaasti kyllä editoitukin, jos materiaalia oli noin paljon. wau, kesä ja ruoka ja ystävät ja juoma ja kaikki ihana. kiitos tämän jakamisesta!

    VastaaPoista
  2. ihanaaaaaaa voi että olispa kesä, en kestä! olisin voinu kyllä kattoo sen kaikki kahen tunnin materiaalin, tuli tosi hyvä mieli ja piristi talvi-iltaa ja ottakaa mut mukaan seuraavalle reissullenne?! iso kiitos että sain nähä ton jee

    VastaaPoista

MARTTA 17, Tapiola, Pohjois-Tapiolan lukio Ilme
Canon 450D, sigma 50mm 1.4

JULIA 18, Westend, Tapiolan lukio
Canon 600D, canon 50mm 1.8

SANNA 17, Westend, Etu-Töölön lukio
Canon 550D, sigma 18-200mm